Στο πρόγραμμα των φετινών «Κυριακάτικων Πρωινών» συμμετείχε λοιπόν, και το κορυφαίο chef school του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΑΘΗΝΑΣ, παρουσιάζοντας έξυπνες και υγιεινές συνταγές και συνδυάζοντας, παράλληλα, τον αθλητισμό με τη σωστή διατροφή, με αφορμή τους επικείμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Οι άρτια καταρτισμένοι σπουδαστές και σπουδάστριες της πλέον αναγνωρισμένης σχολής chef της χώρας μας, του Chef School των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, μαγείρεψαν για το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, μυώντας τους παρευρισκόμενους σε ξεχωριστά γαστριμαργικά μονοπάτια!