Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

ΤΟ CHEF SCHOOL ΤΟΥ ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΑΘΗΝΑΣ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΣΤΟ… «ΕΘΝΙΚΟ ΙΔΡΥΜΑ ΕΡΕΥΝΩΝ»!



Τα καθιερωμένα «Κυριακάτικα Πρωινά» -ένα σύνολο εκπαιδευτικών-βιωματικών δρώμενων και εργαστηρίων που απευθύνονται σε εκπαιδευτικούς, γονείς και μαθητές- ξεκίνησαν και φέτος στο «Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών», και από τη δράση δεν θα μπορούσε να λείπει η ξεχωριστή «πινελιά» του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, του Εκπαιδευτικού Ομίλου που ηγείται και πρωτοπορεί 55 χρόνια τώρα στο χώρο της υψηλού επιπέδου μετα-λυκειακής εκπαίδευσης, η οποία συνοδεύεται από άμεση εργασιακή αποκατάσταση και επαγγελματική επιτυχία!

Στο πρόγραμμα των φετινών «Κυριακάτικων Πρωινών» συμμετείχε λοιπόν, και το κορυφαίο chef school του ΙΕΚ ΞΥΝΗ ΑΘΗΝΑΣ, παρουσιάζοντας έξυπνες και υγιεινές συνταγές και συνδυάζοντας, παράλληλα, τον αθλητισμό με τη σωστή διατροφή, με αφορμή τους επικείμενους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.
Οι άρτια καταρτισμένοι σπουδαστές και σπουδάστριες της πλέον αναγνωρισμένης σχολής chef της χώρας μας, του Chef School των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, μαγείρεψαν για το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών, μυώντας τους παρευρισκόμενους σε ξεχωριστά γαστριμαργικά μονοπάτια!