Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Ο Κρόκος Κοζάνης και οι θεραπευτικές του ιδιότητες

Ο Κρόκος Κοζάνης και οι θεραπευτικές του ιδιότητες ήταν το θέμα του σεμιναρίου που πραγματοποίησαν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ στους χώρους του MAKRO Εγνατίας.

Κεντρική εισηγήτρια στο σεμινάριο ήταν η Δρ. Στεργιανή Ορδούδη (Χημικός Τροφίμων, Εργαστήριο Χημείας & Τεχνολογίας Τροφίμων – Τμήμα Χημείας Α.Π.Θ.), ενώ στο πάνελ συμμετείχαν και μεταπτυχιακοί φοιτητές του Εργαστηρίου Χημείας.

Μετά τις εισηγήσεις πραγματοποιήθηκε ένα ξεχωριστό Cooking Show από τους σπουδαστές Μαγειρικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, οι οποίοι παρουσίασαν ριζότο & πανακότα με Κρόκο Κοζάνης, χρησιμοποιώντας τα προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας της MAKRO, ενώ ο Αναγκαστικός Συνεταιρισμός Κρόκου Κοζάνης μοίρασε δείγματα σε όσους παρακολούθησαν το σεμινάριο.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εβδομάδας Chef School του «XINIS EDUCATION FESTIVAL 2012».

Για να ενημερωθείτε για το πλήρες πρόγραμμα του «XINIS EDUCATION FESTIVAL» και να αποκτήσετε FREE VIP PASS για όλες τις εκδηλώσεις, μπορείτε να καλέσετε στο 2310552406. Εναλλακτικά, μπορείτε να επισκεφθείτε το site www.edufestival.gr ή στη σελίδα μας στο facebook  για να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν το V.I.P Pass σας!
«ΠΕΣ ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ» γιατί... «ΟΤΑΝ ΘΕΣ, ΦΤΑΝΕΙΣ ΠΑΝΤΟΥ»!