Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Οινογνωσία για τους σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Προσθήκη λεζάντας
Ο τομέας Επισιτισμού και Τουρισμού στο Κτήμα Γεροβασιλείου

Το Κτήμα Γεροβασιλείου επισκέφτηκαν οι σπουδαστές του τομέα Επισιτισμού &  Τουρισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Μακεδονίας, στο πλαίσιο εκπαιδευτικής επίσκεψης πάνω στο αντικείμενο της οινογνωσίας.

Το Κτήμα Γεροβασιλείου βρίσκεται στις πλαγιές της Επανομής, λίγα χιλιόμετρα έξω από την Θεσσαλονίκη, και περιλαμβάνει αμπελώνα, το σύγχρονο οινοποιείο όπου παράγονται τα κρασιά του κτήματος, καθώς και το Μουσείο Οίνου, που παρουσιάζει την παγκόσμια αμπελοοινική ιστορία.
Οι σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ από τις ειδικότητες Μαγειρικής, Ξενοδοχειακών και Τουριστικών Υπηρεσιών,  ξεναγήθηκαν σε όλους τους χώρους, ενημερώθηκαν για τις ποικιλίες του κτήματος, τις μεθόδους παραγωγής, αλλά και την ιστορία του οίνου, και βεβαίως δεν παρέλειψαν να δοκιμάσουν τα κρασιά του κτήματος, στην αίθουσα γευσιγνωσίας.

Η εκδρομή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των επισκέψεων εκπαιδευτικού χαρακτήρα που πραγματοποιούν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στο πλαίσιο της συνεχούς επιμόρφωσης των  σπουδαστών για όλες τις πτυχές του επαγγέλματός τους.

Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, 2310552406
iek@xinis.net ,  www.iek-xini.edu.gr



ιεκ, δημοσια ιεκ, ιεκ δημοσια, iekxini, iek xini, iek-xini, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, δημοσιο ιεκ, iel, iek peiraia, σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιδιωτικα ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ ξυνη, ιεκ θεσσαλονικης, δημοσια ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ οαεδ, ιεκ πατρας, ιεκ ειδικοντητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ πληροφορικης, ιεκ φυσικοθεραπειας, ιεκ μηχανολογιας, ιεκ λογιστικης, ιεκ μαγειρικης, ιεκ σεφ, iek sef">