Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2013

Φετουτσίνι με μανιτάρια και σπανάκι


Λαχταριστή μακαρονάδα

Υλικά

Για 2-4 άτομα

-2-3 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο βασιλικό
-400 γραμμάρια μανιτάρια
-3-4 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο μαϊντανό
-2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
-λίγο ζάχαρη, αλάτι, πιπέρι
-1 πακέτο ζυμαρικά φετουτσίνι
-800 γραμμάρια φρέσκο σπανάκι
-3 κρεμμύδια ψιλοκομμένα

Εκτέλεση

Ρίχνουμε στο μίξερ τις ψιλοκομμένες ντομάτες, το μαϊντανό, το βασιλικό, το αλάτι και το πιπέρι. Τα λιώνουμε στο μίξερ και μετά τα βάζουμε σε ένα κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά. Ενδιάμεσα, βράζουμε νερό για τα φετουτσίνι σε ζεστό νερό για 8 λεπτά.

Πλένουμε καλά το σπανάκι, τα κρεμμύδια και τα μανιτάρια και τα ψιλοκόβουμε. Σε αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τα λαχανικά μας με ελάχιστο ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά για δέκα λεπτά, ίσα-ίσα για να μαραθούν.

Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Μόλις είναι όλα έτοιμα βάζουμε σε πιατέλα πρώτα τα φετουτσίνι, ρίχνουμε από πάνω τα λαχανικά και σερβίρουμε.

Πηγή: www.newsbeast.gr

ιεκ, δημοσια ιεκ, ιεκ δημοσια, iekxini, iek xini, iek-xini, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, δημοσιο ιεκ, iel, iek peiraia, σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιδιωτικα ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ ξυνη, ιεκ θεσσαλονικης, δημοσια ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ οαεδ, ιεκ πατρας, ιεκ ειδικοντητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ πληροφορικης, ιεκ φυσικοθεραπειας, ιεκ μηχανολογιας, ιεκ λογιστικης, ιεκ μαγειρικης, ιεκ σεφ, iek sef">