Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

Πέννες με κοτόπουλο


Εύκολο και χορταστικό πιάτο για όλες τις ώρες

Υλικά

Για 2-4 άτομα

2 στήθη κοτόπουλου, κομμένα σε κομμάτια
150 γραμμάρια τυρί κρέμα με ψητές πιπεριές (πράσινες, κόκκινες)
60 ml ζωμός λαχανικών
12 ντοματίνια, κομμένα στη μέση
12 ελιές
300 γραμμάρια πέννες
2 κουταλιές του γλυκού ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Ψήστε τα κομμάτια του κοτόπουλου μαζί με τις πιπεριές σε αντικολλητικό τηγάνι χωρίς λάδι μέχρι να ροδοκοκκινίσουν για περίπου 8 λεπτά.

Στο μεταξύ, βράστε τις πέννες σε ένα κατσαρολάκι, σύμφωνα με τις οδηγίες τους συνήθως για 10 λεπτά.

Όταν είναι έτοιμα, στραγγίστε τα και ξαναβάλτε τα στο κατσαρολάκι. Προσθέστε το ψητό κοτόπουλο.
Βάλτε στο αντικολλητικό τηγάνι το τυρί κρέμα με ψητές πιπεριές μαζί με τον ζεστό ζωμό λαχανικών.

Αφήνετε το τυρί κρέμα να λιώσει και να γίνει σάλτσα σε χαμηλή φωτιά -προσέξτε να μη βράσει. Προσθέστε λίγο ακόμα ζωμό αν η σάλτσα είναι πηκτή.
Ανακατέψτε τις πέννες και το κοτόπουλο με τη σάλτσα, προσθέστε τα ντοματίνια και τις ελιές και ανακατέψτε. Αλατοπιπερώστε και σερβίρετε αμέσως.
Πηγή: www.newsbeast.gr

ιεκ, δημοσια ιεκ, ιεκ δημοσια, iekxini, iek xini, iek-xini, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, δημοσιο ιεκ, iel, iek peiraia, σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιδιωτικα ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ ξυνη, ιεκ θεσσαλονικης, δημοσια ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ οαεδ, ιεκ πατρας, ιεκ ειδικοντητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ πληροφορικης, ιεκ φυσικοθεραπειας, ιεκ μηχανολογιας, ιεκ λογιστικης, ιεκ μαγειρικης, ιεκ σεφ, iek sef">