Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Πέννες στο φούρνο με κεφαλογραβιέρα και μπέικον


Πασπαλίστε με τριμμένο τυρί και απολαύστε το ζεστό

Υλικά

Για 2-4 άτομα

-500 γραμμάρια πέννες
-200 γραμμάρια τυρί του τόστ κομμένο σε κομματάκια
-250 γραμμάρια κεφαλογραβιέρα κομμένη σε
κομματάκια
-250 γραμμάρια μπέικον κομμένο σε κομμάτια
-1 κούπα μπρόκολο καθαρισμένο και χοντροκομμένο
-250 γραμμάρια κρέμα γάλακτος με χαμηλά λιπαρά

Εκτέλεση

Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τις πέννες για περίπου 7 λεπτά σε αλατισμένο νερό περίπου 1 κουταλιά της σούπας αλάτι και στη συνεχεία τις στραγγίζουμε καλά και τις βάζουμε σε πυρίμαχο σκεύος, ραντίζουμε με ελαιόλαδο και ανακατεύουμε. Ρίχνουμε την κεφαλογραβιέρα, το έμενταλ, το μπέικον, το μπρόκολο χοντροκομμένο και ανακατεύουμε καλά με πιρούνι.

Περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και ψήνουμε στους 200 βαθμούς στην αντίσταση για 30 λεπτά έως ότου λιώσουν τα τυριά και σχηματιστεί μια ελαφριά κρούστα.

Πηγή: www.newsbeast.gr

ιεκ, δημοσια ιεκ, ιεκ δημοσια, iekxini, iek xini, iek-xini, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, δημοσιο ιεκ, iel, iek peiraia, σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιδιωτικα ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ ξυνη, ιεκ θεσσαλονικης, δημοσια ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ οαεδ, ιεκ πατρας, ιεκ ειδικοντητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ πληροφορικης, ιεκ φυσικοθεραπειας, ιεκ μηχανολογιας, ιεκ λογιστικης, ιεκ μαγειρικης, ιεκ σεφ, iek sef">