Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2012

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ στο 1ο Ετήσιο Συνέδριο Τουρισμού

Την Σύνδεση της Αγοράς Εργασίας του Τουρισμού με την Εκπαίδευση υποστήριξε το ΙΕΚ ΞΥΝΗ με την παρουσία του στο 1ο Συνέδριο Τουρισμού, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Διευθυντών Μακεδονίας Θράκης.

Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ ήταν επίσημος υποστηρικτής στο συνέδριο με θέμα «Σύγχρονες Τάσεις και Προοπτικές της Τουριστικής Βιομηχανίας» που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της 28ης κλαδικής έκθεσης «Philoxenia», το Σάββατο 24 Νοεμβρίου στην αίθουσα CORONA της HELEXPO.
Ο υπεύθυνος του ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ (Γραφείο Εργασίας Αποφοίτων & Σπουδαστών) κ. Κυριάκος Θεοδοσιάδης ήταν από τους κεντρικούς ομιλητές στο πάνελ του Συνεδρίου. Ο κ. Θεοδοσιάδης, ο  οποίος από την θέση του αντιμετωπίζει καθημερινά το ζήτημα της διασύνδεσης ανάμεσα στην εκπαίδευση και την αγορά εργασίας, πραγματοποίησε εισήγηση με θέμα την βελτίωση της απασχόλησης στον τουρισμό. Η παρουσίασή του βασίστηκε σε επιστημονικά στοιχεία από την δράση του ΓΕΑΣ ΞΥΝΗ, καθώς το ΙΕΚ ΞΥΝΗ διοχετεύει ετησίως εκατοντάδες απόφοιτους στην αγορά εργασίας, ιδίως δε στον τουριστικό τομέα.

Το συνέδριο παρακολούθησαν οι σπουδαστές του τομέα Ξενοδοχειακών & Τουριστικών Υπηρεσιών του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, μαζί με φοιτητές των ΑΕΙ/ΤΕΙ, και επαγγελματίες του χώρου. 
Το ΙΕΚ ΞΥΝΗ ως επίσημος υποστηρικτής του συνεδρίου είχε ειδικό ενημερωτικό stand στο χώρο της γραμματείας, όπου οι σύνεδροι μπορούσαν να ενημερωθούν για τις προσφορές διδάκτρων σε προγράμματα σπουδών του τουριστικού τομέα.ιεκ, δημοσια ιεκ, ιεκ δημοσια, iekxini, iek xini, iek-xini, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, δημοσιο ιεκ, iel, iek peiraia, σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιδιωτικα ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ ξυνη, ιεκ θεσσαλονικης, δημοσια ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ οαεδ, ιεκ πατρας, ιεκ ειδικοντητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ πληροφορικης, ιεκ φυσικοθεραπειας, ιεκ μηχανολογιας, ιεκ λογιστικης, ιεκ μαγειρικης, ιεκ σεφ, iek sef">