Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

«Γλυκό» & «Χριστουγεννιάτικο» Σεμινάριο για τους chef μαγειρικής & ζαχαροπλαστικής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ

«Χριστουγεννιάτικα Γλυκά» ήταν το θέμα του σεμιναρίου επαγγελματικής εξειδίκευσης που παρακολούθησαν εντελώς δωρεάν οι σπουδαστές και οι απόφοιτοι του τομέα Μαγειρικής & Αρτοζαχαροπλαστικής του ΙΕΚ ΞΥΝΗ. 

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε σε συνδιοργάνωση με την εταιρεία «ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ», στα εργαστήρια Ζαχαροπλαστικής & Αρτοποιίας του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, την Τρίτη 18 Δεκεμβρίου.
Ο Chef Ζαχαροπλαστικής της εταιρείας «ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ» κ. Γιώργος Αυγερός, παρουσίασε σε σπουδαστές, απόφοιτους αλλά και επαγγελματίες από τον χώρο του επισιτισμού, όλες τις τεχνικές για την παρασκευή γλυκών για τις γιορτές των Χριστουγέννων (γεμίσεις, μαρέγκες, χρήση κάστανου κ.α.).

Το σεμινάριο «Χριστουγεννιάτικα Γλυκά» εγκαινίασε την συνεργασία του τομέα Επισιτισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ με την εταιρεία «ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ». Η συνεργασία περιλαμβάνει την μετάδοση τεχνογνωσίας μέσα από επιμορφωτικά σεμινάρια και εκπαιδευτικές επισκέψεις των σπουδαστών του ΙΕΚ στις εγκαταστάσεις της εταιρείας, την από κοινού οργάνωση εκδηλώσεων, και τη χρήση των υλικών της «ΣΤΕΛΙΟΣ ΚΑΝΑΚΗΣ ΑΒΕΕ» κατά την εκπαιδευτική διαδικασία.
Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, 2310552406
iek@xinis.net ,  www.iek-xini.edu.gr
ιεκ, δημοσια ιεκ, ιεκ δημοσια, iekxini, iek xini, iek-xini, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, δημοσιο ιεκ, iel, iek peiraia, σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιδιωτικα ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ ξυνη, ιεκ θεσσαλονικης, δημοσια ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ οαεδ, ιεκ πατρας, ιεκ ειδικοντητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ πληροφορικης, ιεκ φυσικοθεραπειας, ιεκ μηχανολογιας, ιεκ λογιστικης, ιεκ μαγειρικης, ιεκ σεφ, iek sef">