Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

Χριστουγεννιάτικο φιλανθρωπικό Bazaar

Από το ΙΕΚ ΞΥΝΗ και το Ράδιο Θεσσαλονίκη


Ενωμένα σε ένα κοινό σκοπό, το ΙΕΚ ΞΥΝΗ και το Ράδιο Θεσσαλονίκη, διοργάνωσαν ένα μεγάλο χριστουγεννιάτικο bazaar με φιλανθρωπικό σκοπό.

Το πρωί της Πέμπτης 13 Δεκεμβρίου, οι σπουδαστές του ΙΕΚ ΞΥΝΗ βρέθηκαν στην πλατεία Αριστοτέλους, στο σημείο όπου το Ράδιο Θεσσαλονίκη μεταδίδει ζωντανά το πρόγραμμά του για όλη την διάρκεια των γιορτών, και πούλησαν σε συμβολική τιμή χριστουγεννιάτικα δώρα τα οποία είχαν κατασκευάσει οι ίδιοι.
Οι διερχόμενοι Θεσσαλονικείς ανταποκρίθηκαν θετικότατα στην δράση των σπουδαστών, και  αγόρασαν κουραμπιέδες και μελομακάρονα που είχαν ετοιμάσει ο σπουδαστές μαγειρικής, ημερολόγια της νέας χρονιάς και στολίδια που κατασκεύασαν οι σπουδάστριες παιδαγωγικών.
Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν θα διατεθούν προς υποστήριξη της κοινωνικής δράσης του Ράδιο Θεσσαλονίκη, το οποίο φροντίζει άπορες οικογένειες.

Η διοργάνωση του bazaar, αποτελεί μία ακόμη δράση κοινωνικού χαρακτήρα, που πραγματοποιούν μαζί το ΙΕΚ ΞΥΝΗ και το Ράδιο Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο της συνεργασίας τους. 








Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη, 2310552406
iek@xinis.net ,  www.iek-xini.edu.gr

ιεκ, δημοσια ιεκ, ιεκ δημοσια, iekxini, iek xini, iek-xini, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, δημοσιο ιεκ, iel, iek peiraia, σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιδιωτικα ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ ξυνη, ιεκ θεσσαλονικης, δημοσια ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ οαεδ, ιεκ πατρας, ιεκ ειδικοντητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ πληροφορικης, ιεκ φυσικοθεραπειας, ιεκ μηχανολογιας, ιεκ λογιστικης, ιεκ μαγειρικης, ιεκ σεφ, iek sef">