Για να μην κάθεστε με τις ώρες πάνω από το νεροχύτη
Αν αυτό που σας αποτρέπει από το να καταναλώνετε ψάρια είναι ο χρόνος που απαιτείται για να τα καθαρίσετε από τα λέπια, τότε υπάρχει λύση.
Βυθίστε τα για περίπου 30 λεπτά σε νερό, στο οποίο έχετε διαλύσει λίγη μαγειρική σόδα. Η σόδα θα τα μαλακώσει και έτσι θα περνάτε λιγότερη ώρα πάνω από το νεροχύτη και περισσότερη απολαμβάνοντάς τα.
Site ΙΕΚ ΞΥΝΗ: http://www.iek-xini.edu.gr
Official fan page: http://www.facebook.com/iekxini
Πηγή: Newsbeast.gr