Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012

Τα MAKRO γιορτάζουν 20 χρόνια παρουσίας στην Ελλάδα με επίδειξη μαγειρικής από τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Εδέσματα και συνταγές με Ελληνικά τοπικά προϊόντα θα παρουσιάσουν οι Chef και οι Ζαχαροπλάστες των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, σε εκδηλώσεις που διοργανώνουν τα MAKRO για να γιορτάσουν τα 20 χρόνια παρουσίας τους στην Ελλάδα.

Το Σάββατο 3 Νοεμβρίου σε Θεσσαλονίκη και Αθήνα, οι σπουδαστές Μαγειρικής & Αρτοζαχαροπλαστικής των ΙΕΚ ΞΥΝΗ θα βρίσκονται στους χώρους των καταστημάτων MAKRO, όπου και θα πραγματοποιήσουν επίδειξη παρασκευής συνταγών (σούπες και γλυκά) με προϊόντα ιδιωτικής ετικέτας της MAKRO θα κεράσουν όλους  τους παρευρισκόμενους και τους πελάτες.
Το event στην Θεσσαλονίκη (MAKRO Εγνατίας-Τέρμα Ερυθρού Σταυρού, Περιοχή Βότση) θα διαρκέσει από τις 10:00 μέχρι τις 13:00.

Το event στην Αθήνα (Κατάστημα Κηφισού, Λεωφόρος Κηφισού 98 & Πέτρου Ράλλη) θα διαρκέσει από τις 12:00 μέχρι τις 16:00.

Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται στο πλαίσιο της επίσημης συνεργασίας που έχουν ξεκινήσει πριν ένα χρόνο ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΞΥΝΗ και τα MAKRO.

ιεκ, δημοσια ιεκ, ιεκ δημοσια, iekxini, iek xini, iek-xini, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, δημοσιο ιεκ, iel, iek peiraia, σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιδιωτικα ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ ξυνη, ιεκ θεσσαλονικης, δημοσια ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ οαεδ, ιεκ πατρας, ιεκ ειδικοντητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ πληροφορικης, ιεκ φυσικοθεραπειας, ιεκ μηχανολογιας, ιεκ λογιστικης, ιεκ μαγειρικης, ιεκ σεφ, iek sef">