Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Εκπαιδευτική επίσκεψη των σπουδαστών διαιτολογίας και επισιτισμού στην εταιρεία AGRINO

Μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες τροφίμων στην Ελλάδα, την AGRINO, επισκέφθηκαν οι σπουδαστές των τομέων Διαιτολογίας και Επισιτισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ.

Οι σπουδαστές πραγματοποίησαν την εκπαιδευτική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις της AGRINO στην Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης, όπου και ξεναγήθηκαν στους χώρους παραγωγής και ενημερώθηκαν για τη λειτουργία της εταιρείας και για τα προϊόντα της.

Οι σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν κάποια νέα προϊόντα της AGRINO, που δεν έχουν βγει ακόμη στην αγορά.
Η εκπαιδευτική επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των παράλληλων δραστηριοτήτων που διοργανώνουν τα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, για την συνεχή επιμόρφωση των σπουδαστών πάνω στο αντικείμενο των σπουδών τους και διοργανώθηκε από τον Τομέα Διαιτολογίας σε συνεργασία με τον Τομέα Επισιτισμού.





ιεκ, δημοσια ιεκ, ιεκ δημοσια, iekxini, iek xini, iek-xini, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, δημοσιο ιεκ, iel, iek peiraia, σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιδιωτικα ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ ξυνη, ιεκ θεσσαλονικης, δημοσια ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ οαεδ, ιεκ πατρας, ιεκ ειδικοντητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ πληροφορικης, ιεκ φυσικοθεραπειας, ιεκ μηχανολογιας, ιεκ λογιστικης, ιεκ μαγειρικης, ιεκ σεφ, iek sef">