Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Τορτίγιας με κοτόπουλο, ντομάτα και μαρούλι


Υλικά

Για 2-4 άτομα

1 κουταλιά της σούπας μαγιονέζα για κάθε τορτίγια
6 πίτες τορτίγιας 20 εκ. η καθεμία
1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
2 φιλέτα κοτόπουλου ψημένα και ψιλοκομμένα
1 μεγάλο αγγούρι κομμένο σε φέτες
6 φύλλα μαρουλιού
Εκτέλεση

Στο πάγκο της κουζίνας αλατοπιπερώνουμε τα δύο φιλέτα κοτόπουλου και τα ψιλοκόβουμε σε


κομματάκια. Ρίχνουμε το ψιλοκομμένο κοτόπουλο σε ζεστό τηγάνι και τηγανίζουμε για 15 λεπτά απ' όλες τις μεριές.
Απλώνουμε τις τορτίγιας στον πάγκο της κουζίνας. Στη συνέχεια απλώνουμε από μια κουταλιά της σούπας από τη τονοσαλάτα σε κάθε πίτα τορτίγιας.

Πασπαλίζουμε ομοιόμορφα με το κοτόπουλο κομμένο σε φέτες, τη ψιλοκομμένη ντομάτα, τις φέτες από το αγγούρι και από ένα φύλλο μαρούλι. Έπειτα τυλίγουμε σε ρολό κάθε πίτα τορτίγιας προσεκτικά. Βάζετε στο ψυγείο 15 λεπτά και σερβίρετε.

Eπισκεφθείτε μας ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: www.iek-xini.edu.gr  και στο fb: www.facebook.com/iekxini

www.newsbeast.gr 
ιεκ, δημοσια ιεκ, ιεκ δημοσια, iekxini, iek xini, iek-xini, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, δημοσιο ιεκ, iel, iek peiraia, σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιδιωτικα ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ ξυνη, ιεκ θεσσαλονικης, δημοσια ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ οαεδ, ιεκ πατρας, ιεκ ειδικοντητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ πληροφορικης, ιεκ φυσικοθεραπειας, ιεκ μηχανολογιας, ιεκ λογιστικης, ιεκ μαγειρικης, ιεκ σεφ, iek sef">