Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2012

Τορτίγιες με ζαμπόν, τυρί και φέτα




Υλικά για 4-6 άτομα

1/8 κουταλάκι του γλυκού αλάτι
4 φέτες τορτίγιες χωρίς λιπαρά
4 φέτες ζαμπόν και τυρί
1/2 φλιτζάνι (60 γραμμάρια) τυρί μοτσαρέλα
1/2 φλιτζάνι κομμένο σε κύβους ντομάτας
μαρούλι
1/4 φλιτζανιού ψιλοκομμένο ελιές Καλαμών χωρίς κουκούτσι
1/4 φλιτζάνι (30 γραμμάρια) θρυμματισμένη φέτα

Εκτέλεση

Τοποθετούμε κάθε πίτα τορτίγια στον πάγκο της κουζίνας και πασπαλίζουμε με 1/4 φλιτζάνι μοτσαρέλα.

Ρίχνουμε 1/4 φλιτζάνι ντομάτα, 2 κουταλιές ελιές, 2 κουταλιές της σούπας φέτα, 1 φέτα ζαμπόν και τυρί, 1 φύλλο μαρούλι. Τυλίγουμε προσεκτικά την τορτίγια.

Τοποθετούμε τις τορτίγιες σε ένα ξύλο κοπής και τις κόβουμε στο μισό χρησιμοποιώντας ένα οδοντωτό μαχαίρι.

Επαναλάβετε τη διαδικασία με τις υπόλοιπες τορτίγιες.

Πηγή: www.newsbeast.gr
ιεκ, δημοσια ιεκ, ιεκ δημοσια, iekxini, iek xini, iek-xini, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, δημοσιο ιεκ, iel, iek peiraia, σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιδιωτικα ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ ξυνη, ιεκ θεσσαλονικης, δημοσια ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ οαεδ, ιεκ πατρας, ιεκ ειδικοντητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ πληροφορικης, ιεκ φυσικοθεραπειας, ιεκ μηχανολογιας, ιεκ λογιστικης, ιεκ μαγειρικης, ιεκ σεφ, iek sef">