Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2012

Μάθε πώς να παρουσιάζεις τον εαυτό σου και τη δουλειά σου στην τηλεόραση • στο ραδιόφωνο • στα new media


Αποκλειστική συνεργασία
ΝΕW MEDIA STUDIES ACADEMY
BUSINESS SCHOOL ΙΕΚ ΞΥΝΗ

Executive Chef Seminar

Η New Media Studies Academy του Σταμάτη Μαλέλη (Όμιλος STAR), σε αποκλειστική συνεργασία με τον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ, δίνει την ευκαιρία σε επαγγελματίες και φοιτητές από το χώρο της Γαστρονομίας –Μαγειρική, Ζαχαροπλαστική- και του Τουρισμού, να παρακολουθήσουν ένα εξειδικευμένο σεμινάριο, προκειμένου να μυηθούν στις τεχνικές προώθησης και επικοινωνίας των υπηρεσιών και των προϊόντων που προσφέρουν στα Media.

Το σεμινάριο είναι ειδικά σχεδιασμένο για πολυάσχολους επαγγελματίες και φοιτητές, έχει διάρκεια 8 ώρες, ενώ πραγματοποιείται Σάββατο και Κυριακή, ούτως ώστε να υπάρχει η δυνατότητα παρακολούθησης.


 Όλοι όσοι θα το παρακολουθήσουν, θα έχουν την ευκαιρία να ζήσουν από κοντά μια μοναδική εμπειρία με επίκεντρο τη γνώση, να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση, αλλά και να μάθουν τα μυστικά για το πώς μπορούν να δώσουν «προστιθεμένη αξία» στις υπηρεσίες και τα προϊόντα που προσφέρουν.

Το σεμινάριο πραγματοποιείται στις εγκαταστάσεις του Star Channel στη Νέα Κηφισιά, σε πραγματικές συνθήκες εργασίας.

Όσοι θα το παρακολουθήσουν, θα έχουν το προνόμιο 8 ωρών πρακτικής άσκησης στις εγκαταστάσεις του τηλεοπτικού σταθμού STAR CHANNEL, ενώ θα παραλάβουν και βεβαίωση παρακολούθησης συμμετοχής.

 Αν είσαι επαγγελματίας, φοιτητής ή απόφοιτος του χώρου της Γαστρονομίας και του Τουρισμού, και θέλεις να αναβαθμίσεις το επίπεδο των γνώσεών σου, αλλά και να αποκτήσεις ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στην αγορά εργασίας, επικοινώνησε μαζί μας χωρίς καμία υποχρέωση, προκειμένου να ενημερωθείς αναλυτικά για το σεμινάριο.

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας, και πολύ σύντομα αρμόδιος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σου. http://www.iek-xini.edu.gr/seminar-chef


Εναλλακτικά, επικοινώνησε μαζί μας στο τηλέφωνο: 210-5279550