Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

8 σπουδαστές των ΙΕΚ ΞΥΝΗ μιλάνε για τις Ημέρες Καριέρας 11-13 Μαρτίου 2013!


Θοδωρής Καραλής
«Ονομάζομαι Θοδωρής Καραλής και είμαι σπουδαστής του ομίλου ΞΥΝΗ, ως Ειδικός Ναυτιλιακής Κατεύθυνσης. Όταν ενημερωθήκαμε για τις Ημέρες Καριέρας, υπήρξε το συναίσθημα του ενθουσιασμού, αλλά καθώς περνούσαν οι μέρες, το ότι θα βρισκόμασταν σε έναν χώρο όπου θα ζητούσες δουλειά από καταξιωμένες εταιρείες του χώρου, άρχιζε να μου δίνει κίνητρο και να σκέφτομαι ότι δεν χρειάζεται να υπάρχει άγχος, καθώς οι
εταιρείες ήρθαν σε εμάς για να μας ακούσουν. Πλέον, μετά το πέρας των Ημερών Καριέρας, μπορώ να πω ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος από το συγκεκριμένο concept».

Χρήστος Ράπτης
«Είναι σπουδαίο, όταν τελειώνεις τις σπουδές σου, να έχεις ένα στήριγμα από κάπου. Αυτό το στήριγμα είναι οι Ημέρες Καριέρας! Γνωρίζεις άτομα από τον επαγγελματικό σου χώρο, που μόνος σου θα ήταν πολύ δύσκολο να γνωρίσεις! Επίσης, ζεις και την εμπειρία της συνέντευξης».






Σοφία Μπελεσιώτη
«Είμαι η Σοφία Μπελεσιώτη και σπουδάζω στα ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στην ειδικότητα "Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης". Θα ήθελα να πω πως εντυπωσιάστηκα από το τριήμερο των Ημερών Καριέρας. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη και από το συντονισμό, και από τους εκπροσώπους των εταιριών που προσπαθούν να μας βοηθήσουν, άλλους στα πρώτα μας βήματα και άλλους στην απόκτηση εργασίας. Και πάνω από όλα -και από όλους- θέλω να ευχαριστήσω την Ιωάννα Σουρίλα, που με πολλή θέληση και υπευθυνότητα προσπάθησε και προσπαθεί για το καλύτερο δυνατό, όσον αφορά εμάς και την επαγγελματική μας αποκατάσταση».

Αλέξανδρος Αλεξανδράκης
«Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στο ΙΕΚ ΞΥΝΗ και στη γραμματεία για τη διοργάνωση των CAREER DAYS! Πολύ καλή οργάνωση σε όλους τους τομείς, ενώ αξιοσημείωτο είναι και το ενδιαφέρον τους για όλους τους σπουδαστές. Μπράβο και στους καθηγητές μας, που με τον τρόπο τους στήριξαν όλα τα παιδιά»! 

 Χρήστος Ανδριόπουλος 
«Είμαστε πολλοί τυχεροί που είχαμε αυτές τις 3 μέρες καριέρας, γιατί σε τόσο λίγες μέρες, το ΙΕΚ ΞΥΝΗ μας έδωσε την ευκαιρία, καταρχήν να βρούμε πρακτική και να αποκτήσουμε εμπειρία στις κουζίνες, και δεύτερον να μάθουμε πώς να δίνουμε συνέντευξη και να παρουσιάζουμε τον εαυτό μας στους μελλοντικούς εργοδότες μας. Κάνατε απίστευτη δουλειά… Respect»!


Aνδριάνα Μενδρινού 
«Οι Ημέρες Καριέρας που διοργανώθηκαν πρόσφατα από τον όμιλο ΞΥΝΗ για το τμήμα Φυσικοθεραπείας ήταν πολύ χρήσιμες για τους νέους που βγαίνουν στην αγορά εργασίας. Οι συνεντεύξεις με τους εκπροσώπους των ξενοδοχείων προσέφεραν εμπειρία στους σπουδαστές και έδωσαν την ευκαιρία για θέσεις εργασίας σε όσους πραγματικά το ήθελαν».




Βανέσα Σαλούγκα
«Οι Ημέρες Καριέρας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΞΥΝΗ, μπορώ να πω πως πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία. Οι άνθρωποι που ήρθαν να μας μιλήσουν, υπήρξαν αρκετά συμβουλευτικοί, προσφέροντας σε μένα και τους συμφοιτητές μου εφόδια στην προσπάθειά μας να εξελιχθούμε σε ανταγωνιστικούς επαγγελματίες. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Εκπαιδευτικό Όμιλο ΞΥΝΗ για τις Ημέρες Καριέρας!





Γιώργος Παπαδόπουλος 
«Οι Ημέρες Καριέρας, αυτές τις 3 μέρες, μάς έδωσαν πολλές ευκαιρίες και εμπειρίες, μέσα από τις συνεντεύξεις που περάσαμε, αλλά και μέσω των ομιλιών που έγιναν αυτό το διάστημα. Ήταν μια ωραία αρχή, για όσους από εμάς αρχίζουν να ψάχνουν τον πρώτο επαγγελματικό τους σταθμό».