Τρίτη 12 Μαρτίου 2013

Γευσιγνωσία Οίνου: Δωρεάν Σεμινάριο από τον τομέα Επισιτισμού & Τουρισμού

Η γνώση του καλού κρασιού ως απαραίτητο προσόν για τον Chef, ήταν το κεντρικό θέμαα του δωρεάν σεμιναρίου που διοργάνωσε ο τομέας Επισιτισμού και Τουρισμού του ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στο πλαίσιο του Xinis Education Festival 2013. 

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε από τον κ. Φώτη Δημητρακέ, εκπρόσωπο της εταιρείας ΟΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗ, την Τρίτη, 5 Μαρτίου 2013 στην αίθουσα διαλέξεων του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης (Βαλαωρίτου 9, Θεσσαλονίκη).

Ο κ. Δημητρακές παρουσίασε διαφορετικές ετικέτες από όλα τα είδη κρασιού και έδωσε συμβουλές στους σπουδαστές και τους επαγγελματίες του κλάδου που παρακολουθούσαν το σεμινάριο, ποιο είναι το σωστό κρασί που πρέπει να συνοδεύει το κάθε πιάτο. 

Με την ολοκλήρωση της εισήγησής του και αφού ο κ. Δημητρακές απάντησε στις ερωτήσεις και τις απορίες του κοινού, ακολούθησε οινογνωσία, όπου όλοι οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τις ποικιλίες κρασιού της ΟΙΝΟΤΕΧΝΙΚΗΣ.

Σε όλους τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου, χορηγήθηκε βεβαίωση συμμετοχής για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους.

Γίνετε μέλος του Xinis Education Festival 13 και αποκτήστε το V.I.P. Pass με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2013.

XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013: GET CULTURED NOW!!!
http://www.xinisfestival.edu.gr/