Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

Η Βέφα στις Ημέρες Καριέρας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ!


Για το μυστικό της επιτυχίας, το οποίο έγκειται στο πείσμα και στην αγάπη για τη Μαγειρική, μίλησε στους «εκκολαπτόμενους» chef των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, η κ. Βέφα Αλεξιάδου.

Προσκεκλημένη του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας για τις Ημέρες Καριέρας Επισιτισμού-Τουρισμού, στο πλαίσιο του XINIS EDUCATION FESTIVAL 2013, η γνωστή και προσφιλής στη μεγαλύτερη μερίδα του τηλεοπτικού γυναικείου κοινού, Βέφα -που πρώτη «εισήγαγε» τη μαγειρική στη μικρή οθόνη και διέδωσε την ελληνική κουζίνα σε
ολόκληρο τον κόσμο- ανέλυσε στους σπουδαστές του Τομέα Επισιτισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας και Γλυφάδας τα βήματα της προσωπικής της επιτυχίας, παρακινώντας τους να ακολουθήσουν το παράδειγμά της.

Παράλληλα, τόνισε πως το «κλειδί» στην ελληνική κουζίνα είναι η απλότητα και πως «”Gourmet” δεν είναι ένα κραυγαλέα στολισμένο πιάτο, αλλά το καλο-μαγειρεμένο νόστιμο φαγητό».  

Η ομιλία της κ. Αλεξιάδου δεν μπορούσε παρά να συνοδευτεί από ένα εξαιρετικά θερμό χειροκρότημα από το πλήθος των σπουδαστών Μαγειρικής και τουριστικών επαγγελμάτων που συμμετείχαν στις Ημέρες Καριέρας των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν στις κεντρικές εγκαταστάσεις του ΙΕΚ ΞΥΝΗ Αθήνας (Πατησίων 31). 

*INFO
Αθήνα: Πατησίων 31, τηλέφωνο 210 -5279500