Τρίτη, 26 Μαρτίου 2013

Την παραδοσιακή αγορά της Θεσσαλονίκης επισκέφθηκαν οι chef των ΙΕΚ ΞΥΝΗ


Το «Καπάνι», την παραδιοσιακή αγορά στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, επισκέφτηκαν οι σπουδαστές του τομέα Μαγειρικής Τέχνης (Chef) των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στο πλαίσιο ενός διαφορετικού & πρωτότυπου μαθήματος.

Με τη συνοδεία του καθηγητή τους, κ. Αργύρη Καραβελιάδη, οι σπουδαστές πήγαν στο «Καπάνι»  για να αγοράσουν τα υλικά που χρειάζονται στην κουζίνα τους, και γνώρισαν έτσι πολύτιμα μυστικά για την ποιότητα και την τιμή του κάθε προϊόντος, αλλά και για την διαχείριση του προϋπολογισμού τους.