Παρασκευή 8 Μαρτίου 2013

Χοιρινές μπριζόλες με μπύρα και ρύζι


Μια γευστική συνταγή

Υλικά

Για 4 άτομα

-4 χοιρινές μπριζόλες
-1 ποτήρι μπύρα
-3 κρεμμύδια
-1 κουταλιά της σούπας αλεύρι φαρίνα
-1 κουταλιά πάστα ντομάτας
-4 κουταλιές βούτυρο για το τσιγάρισμα
-Αλάτι
-Λίγη ζάχαρη
-1 κούπα ρύζι λευκό τύπου Αμερικής
-Αλάτι
-Πιπέρι
-Καρότα για γαρνιτούρα

Εκτέλεση

Σε τηγάνι λιώνουμε το βούτυρο και τσιγαρίζουμε τα κρεμμύδια μέχρι να καραμελώσουν. Έπειτα, τα βάζουμε σε ένα βαθύ ταψί. Στο ίδιο τηγάνι τσιγαρίζουμε τις μπριζόλες χωρίς να βάλουμε επιπλέον βούτυρο. Μετά βάζουμε το κρέας πάνω στα κρεμμύδια και το πασπαλίζουμε με τη ζάχαρη.

Σε ένα μπολ αναμιγνύουμε το αλεύρι μαζί με την μπύρα και την πάστα ντομάτας και ανακατεύουμε καλά. Τέλος, περιχύνουμε το κρέας με τη σάλτσα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς για περίπου 1 ώρα.
Βάζετε όλα τα υλικά σε τηγάνι και το τοποθετήστε σε χαμηλή φωτιά. 

Το αφήνετε να βράσει, ανακατεύοντας συνέχεια μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Το απομακρύνετε από τη φωτιά και σερβίρετε ή μαρινάρετε το κρέας ή το ψάρι σας. 

Σε ένα κατσαρολάκι ρίχνετε το ρύζι, αλατοπιπερώνετε και το βράζετε με δύο κούπες νερό για 10 λεπτά σε δυνατή φωτιά. Τέλος σερβίρετε τις μπριζόλες με το λευκό ρύζι και λίγα καρότα.

Πηγή: www.newsbeast.gr

ιεκ, δημοσια ιεκ, ιεκ δημοσια, iekxini, iek xini, iek-xini, ιεκ θεσσαλονικης, ιδιωτικα ιεκ, δημοσιο ιεκ, iel, iek peiraia, σχολες κομμωτικης, ιεκ αθηνας, ιδιωτικα ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ ξυνη, ιεκ θεσσαλονικης, δημοσια ιεκ θεσσαλονικης, ιεκ οαεδ, ιεκ πατρας, ιεκ ειδικοντητες, σπουδες, spoudes, ιεκ κομμωτικης, ιεκ πληροφορικης, ιεκ φυσικοθεραπειας, ιεκ μηχανολογιας, ιεκ λογιστικης, ιεκ μαγειρικης, ιεκ σεφ, iek sef">