Παρασκευή, 29 Μαρτίου 2013

Οργάνωση & Ποιότητα ενός Ζαχαροπλαστείου


Δωρεάν Σεμινάριο από τον τομέα Επισιτισμού & Τουρισμού 

Η οργάνωση και λειτουργία ενός ζαχαροπλαστείου ήταν το θέμα του δωρεάν σεμιναρίου που διοργάνωσε ο τομέας επισιτισμού των ΙΕΚ ΞΥΝΗ, στο πλαίσιο του Xinis Education Festival ‘13.
Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 22 Μαρτίου στην αίθουσα εκδηλώσεων των ΙΕΚ ΞΥΝΗ Θεσσαλονίκης (Βαλαωρίτου 9), με εισηγήτρια την κα Χριστίνα Κάκου, υπεύθυνη
του ζαχαροπλαστείου Sugarella (Μητροπόλεως 102, Θεσσαλονίκη).

Η κα Κάκου ανέλυσε στους σπουδαστές και τους πτυχιούχους Μαγειρικής και Αρτοζαχαροπλαστικής που παρακολούθησαν το σεμινάριο, όλους τους τομείς που συμβάλλουν στην ποιοτική λειτουργία ενός ζαχαροπλαστείου, ενώ επιφύλασσε για αυτούς και ένα γλυκό κέρασμα.

Σε όλους τους συμμετέχοντες του σεμιναρίου, χορηγήθηκε βεβαίωση συμμετοχής για να εμπλουτίσουν το βιογραφικό τους.

Γίνετε μέλος του Xinis Education Festival ‘13 και αποκτήστε το V.I.P. Pass με το οποίο θα έχετε την δυνατότητα να παρακολουθήσετε τις δωρεάν εκδηλώσεις από τον Μάρτιο μέχρι τον Ιούνιο του 2013.